1st Contest - saya dan skirt

raspberry merah akan menganjurkan satu contest. 

"saya dan skirt" 

Hadiah?

Sehelai skirt dari raspberry merah

 -Sebuah beg polkadot.


What should you do?
-Ambil gambar anda dan skirt dengan cara yang PALING creative. Gunakan imaginasi anda untuk bergambar. (hint: tak semestinya anda perlu pakai skirt tu. :D). 

How to join?
"LIKE"  www.facebook.com/raspberrymerah


Email us your:-

-Picture ( .jpg)
-Full Name 
-Email 
-Phone no 
-Full Address

with Subject "Contest saya dan skirt" and submit to raspberrymerah@gmail.com

*updated*                                                                                           
Tarikh untuk submit gambar - 26 May 2012 - 2 June 2012 (12 pm) 8 June 2012 (12 am)

What next?
-Kami akan upload gambar anda di facebook raspberry merah.
-Ajak rakan anda "LIKE" gambar anda. 
-3 peserta yang mendapat "LIKE" tertinggi akan diadili oleh pihak raspberry merah.
-Seorang pemenang akan dipilih sendiri oleh pihak raspberry merah. 


*updated (8 june 2012)*
Oleh kerana penyertaan yg x ramai, pemenang akan dipilih dari LIKE yg terbanyak ;)




Tarikh untuk "LIKE LIKE" - 3 June 2012 - 9 June 2012 (12 pm) 9 June 2012 - 13 June 2012




Jom join!


33 comments:

  1. alah saya laki tak join juga la contest neyyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi. ajak la kwn perempuan yg join. mungkin awk boleh tolong ambilkan gambar dorg. :)

      Delete
  2. teringin nak join. huhu tp takdo lak pic dgn skirt sensorang. hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh la join. sgt dialu-alukan. sempat lagi nak capture gambar. :)

      Delete
  3. nak join. tp , xde skirt. hehe :D . thanks jemput :)

    ReplyDelete
  4. kalau xdpt join promote la kt kwn2 ye. ;)

    ReplyDelete
  5. saye join.. taw... ^_^ harap terima yerr... sebab skirt sye x cantik sangat... tq.. ^_^

    ReplyDelete
  6. yup dpt. ajak kwn2 lain jugak ye. memeriahkan contest saya yg xseberapa ni. ;)

    ReplyDelete
  7. hok aloh , sy tk de skirt lahh :( hehe .

    ReplyDelete
  8. nak join tpi xde skirt la sis. tolong pomot je la eh. hehehe

    http://ordinaryzati.blogspot.com/2012/05/1st-contest-saya-dan-skirt.html

    ReplyDelete
  9. ala..kena like pic ke..tak pelah..len kali lah yer

    ReplyDelete
  10. saya takde skirt la nak join..huhu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke. tolong promote kat kwn je la. :)

      Delete
  11. nak join . tapi klu guna fb kawan boleh ke untuk like2 .? sb fb dah deactive

    ReplyDelete
    Replies
    1. gmbar2 tu perlu ke kita letak dlm blog ??

      Delete
    2. boleh je dear. ajak kwn tu join jugak. follow blog raspberry merah kalo takde fb.

      gambar tak pyh letak dlm blog. nt kiteorg akan uplod gmbr2 dkt page raspberry merah. then baru like2 gambar tu.

      tapi kalo nk promote pasal contest ni dlm blog, sila kan. :)

      Delete
  12. saya ada skirt..tapi..emmmm hodoh je rupa..nak join segannnn...ngeeeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom je join. mana tau ada rezeki. :D

      Delete
  13. Q kok belum berani ya ikut yang kaya ginian

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayo dong ikut contest ini. kasi meriah. :D

      Delete
  14. OK SAYE AKAN JOIN ! NANTI SAYE SNAP DULU YE ^^

    ReplyDelete
  15. nak tanye sikit .. kene ke pakai skirt drpd raspberry merah tu ? :O

    ReplyDelete
  16. anyta, pkai skirt apa2 pun boleh. janji skirt. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooh ! sy nk joinla ! ^^ tap klau gmbr tu ber-edit tak pe kan ? :)

      Delete
    2. join la :D. yup xpe. hantar gambar dekat email ok. ;)

      Delete
    3. Tapi takde had umur kan ? cause i'm still 13teen ! >< blh ke ? :O

      Delete
  17. nak join tpi x de skirt..thanks jemput.

    ReplyDelete
  18. saya ada skrit ke? hihi
    menarik contest nie :)
    gud luck ..

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete